Är det en hane eller hona? hm nej det är en handväska

Vid halv åtta var Majken och jag på väg hem från hundrastgården, där hon för övrigt  inte gjorde någon större succe idag, en riktig surkärring var hon, morrade åt dom andra som ville leka, PMS skojar man inte bort.
Hur som helst mötte vi vänner Camilla och Bramwell, dom stannade bilen och frågade om vi ville hänga med ner till
havet så hundarna skulle få leka och bada.
Efter en mycket lugn och skön stund  tillsammans nere vid stranden kom en dam, tjej, eller kvinna det vill jag låta vara osagt. Alltnog så hade hon något i handen som vi uppfattade som ett sånt där koppel som linan löper ut ur, lite runt  i formen.
Bramwell frågade flera gånger: är det en hona eller hane? inget svar, vi kallade in våra hundar i alla fall, ja om sanningen ska fram så kallade Camilla och Bramwell in sina hundar och Majken kom när hon blev trött i stämbanden.
Då hon länge och väl  skällt ut hon med det runda i handen. Vi såg ingen hund och började inse att det var en handväska hon
bar på, så jäkla pinsamt då man frågar en dam, tjej, eller kvinna jag låter det vara osagt  vilket kön :)
Kvällens bästa kommentar kom Bramwell med då han trodde att damen, tjejen eller kvinnan jag låter det vara osagt, utgick ifrån att Majken hette godis eftersom jag lockade henne med att hojta godis med skam i sinnet sagt. många gånger.





mormor

Hovva ligen sä tokut.

mor

Kommenterat av mor så klart, annars börjar vi undra.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo