balkongens vara eller icke vara

Som hyreslägenhetshyrare i ett antal år har mitt stora krav varit att ska man bo bekvämt och fint ska lägenheten ha balkong.
I skrivande stund börjar jag tvivla om detta ståndstagande är rätt och riktigt. Förra sommaren hade jag storvulna planer på att inreda min lilla balkong som ett sommarsovrum på riktigt. Somrarna innan sov jag visserligen oftast på balkongen men ytterst obekvämt med kuddar som madrass och fötterna under ett bord.
Sagt och gjort inhandlade jag en uppblåsbar madrass som valdes ut efter mycket grunnande. Köpte kuddar och pläd i lämplig färg.
Eftersom jag under denna tid hade två husdjur boende så bets eller klöstes det hål på direkten, jag vet icke vem som är skyldig men det har nog ingen betydelse.
detta upprepades två gånger så jag gav upp.
Denna sommar skulle min balkong vara mysig, bekväm och avstressande att vara på. Rottingstolar införskaffades samt trasmattor.
Nu har ju detta blivit det mest stressande i mitt liv på länge eftersom regnet kommer utan förvarning.
Kvällens varma mjölk innan trygg sämn störs av att fundera på om jag ska ta in kuddarna på rottingstolarna och även mattorna. tyvärr så försvann drömmen om en blommig balkong för flera år sen då katten ansåg att det var hennes lekställe. Frågan är om inte det är lugnare att endast ha en hygglig gård att vistas på





mor Eivor

Balkong är viktig och den ska ha blommor, man ska mysa och pjollra på den och sitta där när man vill ha koll.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo