kommer gärna på middag

När jag var hos camilla Frohm och åt middag idag slog det mig att jag efter att nu ha eliminerat matgäster här hemma. Kanske ska gå bort och äta en gång om dagen i alla fall.

 Så nu mina kära vänner tar jag tacksamt emot inbjudningar. Gärna i grannskapet så det inte blir för jobbigt att ta sig till dukat bord.

 I fall nu någon längrebortboende prompt vill bjuda går det ju bra att hänga en kasse med varm mat på dörren och knacka så jag vet att leverans är gjord. Ingen vill ju äta kall mat.

Det vore ju även bra om ni som nu vill ha ytterst behagliga mig vid sitt middagsbord gjorde någon sorts samordning så jag inte tvingas äta samma mat två dagar i rad.

Det är ju enkelt någon driftig person kan ju samla intresserade på en lista och pricka av för varje dag vilken mat som lagats och hos vem. Jag skulle ju bli riktigt nöjd om denna lista presenteras varje dag så jag kan välja och vraka lite.

Så gott folk skynda in med intresseanmälan och gärna lite meriter i matlagningskonsten, så vi kan börja med detta trevliga projekt snarast gärna redan  i morgon :)









mor

I så fall godkänn inga grytor på borden.

leesushi

good luck with that stina ..haha

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo