ny familjemedlem

Ja nu har vi fått ett tillskott i familjen om någon skulle ha missat det. Vilket jag inte tror pga att jag är bekräftelsetorsk in till märgen. På både gott och ont....
En liten chiwawa valp som nu är nio veckor. Det är min söta styvdotter Lee som skaffat henne. Men eftersom hon fortfarande går i skolan har jag förmånen att få passa henne.
Hon har fått namnet Kram eftersom hennes större syster heter Puss.
Så helt igenom underbar liten som en hamster, men funkar som hund. Hon blev själaglad idag då matte kom och hämtade henne efter skolan, viftade på svansen och hade sig.
Igår kväll var här livat vi hade sovöverochmyskväll. Erik, Emma, Lee och jag. jag gjorde plåten full med varma mackor och sen satte vi oss tillrätta och tittade på film. Ja jag satte mig inte tillrätta jag satt upp stel som en tennsoldat, gud vet varför men nu var det så.
Efter en stund blev jag trött i ryggen och lutade mig tillbaka :)
Kunde koncentrera mig på filmen som man inte riktigt fick pejling på förrän slutet, då förstod vi vad den ville säga oss. :) och alla var nöjda och somnade gott.
Men i morse var det rörigt olika tider skulle passas, jag snavade över en plattång flera gånger, täcken och kuddar överallt, tre flickor skulle bli vackra för att möta dagen. Hundar rastas och majken hade blött i sängen, Suck.
Sådant är för mig vardagslycka :)
Filmen hette "rabbit hole" förresten, jag rekommendarar att det är nog bäst att se hela och inte somna för då missar man vad den vill säga.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo