summerar dagen

Denna dagen har varit mycket bra, egentligen en helt vanlig lördag men har ändock innehållit flera bra saker :)
För det första fick hjärnan arbeta redan tidigt, hur i hellskotta tog sig lilla Kram upp ur lådan där jag placerat henne att sova. Där tändes inget ljus och har ännu inte gjort så jag lämnar saken därhän.
Sen kom min goa kompis Lee Russin och tog hand om kreaturen medans jag var ute i ärende. Var på  Perfekt och ordnade en ny Robert boxer box till Erik. Den gamla hade blivit slagen i stykker av Tors Hammare.
Sen var det möte med revisor Irene på trädgårdsgatans cafe. Förresten påminn mig om att aldrig gå dit igen, åtminstone inte så länge jag uppbär en vanlig arbetarlön :(
Eftersom nu ekonomiska frågor typ moms och netto och brutto osv osv är för mig Grekiska var jag ganska nervös att jag skulle verka alltför korkad. men det flöt på bra och vi kom sams över en plan.
Resten av dagen var harmonisk här hemma, Erik dök upp och åt lunch innan han begav sig på svensexa.
Lee och jag gullade med våra hundar och pratade, drack kaffe och pratade mer. Mest vanligt dravel men alltid givande att prata med henne.
Nu är det bara Siri Majken och Jag, ja inte så bara det är ju vår lilla familj som funkar om vi tar hänsyn till varann.
Och sist men inte minst kände jag den vanliga lyckokänslan som jag alltid känner då jag upptäcker att det behöver tvättas occh det är ledigt i tvättstugen.






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo