Döva öron

Nu sen barnen har blivit vuxna har jag kommit på en sak som irriterar mig våldsamt. Nämligen att man pratar för
döva öron oftast. Jag berättar vad jag har i åtanke att göra idag ev i morgon oxå, att säga ngt om längre fram än en dag är totalt meningslöst.
Tyvärr är det oxå så att planera något för närmaste dygnet är oxå meningslöst. Jag tror att dom säger ja och håller med. Av artighet eller bara för att göra mig glad.
Det påminner mig om mig själv, i 25 år har jag ringt min mor varje morgon vid sju och pratat pratat och pratat, hon har lyssnat tålmodigt och gett vissa råd. Jag har sagt det låter bra och sen oftast gjort tvärtom.
För en tio år sedan skulle mamma på semester utomlands, hon berättade och drömde jag var helt med på hur skönt det skulle bli för henne.
Sen samma dag som hon åkte var det någon som frågade vart hon åkt och jag hade ingen aning hade hört många gånger men för döva öron.
Jag kände mig dum och ringde min syster och frågade om hon visste var mamma åkt, skam till sägendes hade hon inte heller någon aning. Vi kom fram till att brorsan visste nog han brukar ju ha koll på det mesta. Civilingenjör och allting.
Men gud  förbjude han visste inte heller. Historien går igen 





mor

Vilken upptäckt!!!! Jag har ofta tänkt "tids nog".

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo