En lögn är en lögn men behövs ibland

Så jäkla skraj jag var idag då en tjej från HSB ville titta på min lägenhet innan annonsering. Jag vet ju med mig att jag målat väggarna i såna färger som inte alla gillar och ett litet hål här och där har det oxå blivit.
En hängmatta behöver stora skruvar och då jag satte upp hyllan där projektorn skulle stå vart det inte helt lyckat :O. Katten gillar även att klösa på parketten.
Hon kom och stora skådisen trädde in i min hjärna, skyllde allt på tidigare hyresgäst. Höll med om att såna färger kan man inte ha och passade på att gorma över dålig service överhuvudtaget.
Berättade att jag tänker då minsann inte ersätta vad tidigare hyresgäster ställt till med ha ha ha nästan så jag trodde på mig själv.
Vi var helt överens om att jag blivit orättvist behandlad då hon gick.
En timme senare ringde samma tjej och erbjöd renovering av lägenheten och det var  helt ok att ta tillbaka uppsägningern 





Heidi

hahaha du e bara för underbar! Hade jag aldrig kunnat göra även om jag e känd för å göra vad jag kan för å mygla :P Jag spelar mer på rådjursögon å: oj... Kan man inte göra så? Oj förlåt... Hade jag ingen aning om blink blink

Rosita

men Stina, vart tog ditt ärliga väsen vägen?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo