min syster

Min älskade syster heter Charlotte, hon är 5 år yngre än mig, vi är födda av samma föräldrar, uppväxta i samma miljö. Men dock så olika. Hon är min bästa vän i alla lägen, en underbart varm person, har organiserat och styrt upp en stor  familj likt en företagsledare. Men dock en velfia i stora mått.
Nu har nämnda syster efter minst sju års velande bestämt sig för att skaffa hund och till och med vilken hund hon ska ha.
Då lilla Majken flyttade in hos mig blev det en överraskning till och med för mig, eftersom jag aldrig haft i åtanke att skaffa valp. Tror inte att jag ens tänkt tanken innan jag mötte denna varelse som nog föddes för att bli min och ge mitt liv en större mening.
I hela vårt liv har det varit likt hundinförskaffande på samma sätt, jag har handlat och tänkt sen för det mesta. Min syster har tänkt och tänkt och ältat sen handlat.
Konstigt att syskon blir så olika men meningen med detta måste ju vara att den ena ska bromsa in den andra och tvärt om. Nu är det en gång så att vi lyssnar på varann säger för sakens skull att du har säkert rätt kära du. Sen gör vi som vi tycker själva i alla fall. Så vi kommer nog att fortsätta i samma anda, syrran förfasar sig ibland och jag blir frustrerad.
detta är en bild på lilla elma som flyttar in hos min syster om tre veckor önskar er lycka till och njut av det lilla livet.





Charlotte

Tack älskade syster kram

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo