Bästa dagen på länge

Idag har det hänt grejer i det Olssonska hemmet. Vilken fart och jag älskar det. Först kom Lee och vi åt lunch, vi pratade om allt och inget som vanligt och lilla Lee sa att snart kommer nog något gott till dig. Jag sa att det gör det varje dag. Så känner jag verkligen Lee tyckte att jag gläds åt det lilla det är nog sant. Man uppskattar nog sin tillvaro mer då man levt över ett halvt liv.
Sen kom Erik och han åt oxå lunch. Alice och jag hade bestämt att träffas över en fika vid tvåtiden så hon kom oxå.
Vi hade trevligt som vanligt, pratade om ditt och datt mitt i alltihop drösade Lotta in oxå ingen knackning inget ringande på dörren bara öppnade och klev in. Efter en stund dök även granne Marie-Louise in ingen knackning eller ringning där heller :)
Det är precis så jag vill leva och ha det, dörren ska vara öppen folk ska komma och gå lite hur som helst. Känna sig hemma och trivas.
Mot kvällen låg Lee, Erik och jag i soffan och tittade på film, hur mysigt som helst. Då sa lilla Lee något som jag lever på länge. "Stina man kan inte hålla sig ifrån att komma hit här till dig och då man är här vill man inte gå hem"






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo