Många bollar i luften

Idag var det en dag med tid att fixa grejer, städade lite hemma och sen blev det stan, först banken sen citygross. Då jag kom nära hemmet såg jag en polisbil vid huset och blev skiträdd, tänkte att det hänt någon något. Sprang uppför trapporna, ja sprang och sprang är väl mycket sagt men snabbt upp i alla fall. Nästan uppe hörde jag att det var någon som ringde på min dörr och jag blev ännu räddare.
Det stod en kille med svarta kläder jag såg  inte att det inte var en polis. Jag hojtade och frågade vad som hänt. Han förstod inget och tog mina kassar medans jag tog in hundarna som var på väg ut. Då jag lugnat hundarna stod han snällt kvar med kassarna och vågade nog inte röra sig. Ha Ha den stackaren undrade nog. Det var snickaren som skulle räkna på en köksrenovering.
Sen in och plocka upp varorna ut med hundarna och in igen, laga lunch, äta lunch. Ta ut Zpotty en runda.  Vila en kvart sen städa lite till.
Handla hundmat, sen till firman och fixa med låsbyte. Fick hjälp av min högt värderade vän Anders. Hann precis hem innan plikterna kallade återigen. Laga middag och diska och städa färdigt.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo