Psst Majken här

Egentligen är jag så slut att jag inte orkar skriva något alls men jag måste ändå berätta lite om vad som händer i mitt liv just nu. I våras fick Puss och jag varsin fisk, Puss fick en grön och jag en gul. Ja ja nu blev det lite pinsamt för att jag enligt Matte spårade ur en aning. Just då tyckte jag att hon överdramatiserade en smula. Men nu när jag tänker tillbaka så hade hon nog rätt.
Hursomhelst så har jag haft min härhemma sen dess, med ett mindre avbrott får att jag skulle lugna ner mig lite.
Som vanligt förstod inte Puss allvaret över denna heliga tingest så för henne föll detta i glömska. Jag har alltid vetat och känt på mig att den gröna fisken har funnits någonstans i huset som Erik bor i.
För att göra en lång historia kort så efter flera månaders letande låg helt plötsligt denna fisk på golvet mitt framför ögonen på mig. Min snälla matte lät mig ta hem den och idag har Erik kastat och gömt den för mig, och jag har letat och hämtat. Ett allvarsamt uppdrag. Just då kom Puss och Kram och jag säger då det, som vanligt är det bara lek och stoj. Jag försökte vara seriös och  leta och hämta.
Så fatta att jag är trött nu krypa ner under mattes täcke och försöka få lite sömn så jag orkar fortsätta leta i morgon om nu Erik kommer och gömmer. Kram från Majken





mor Eivor

Ja du Majken du har det inte lätt, tur du får vila iblnd under täcket.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo