Psst Majken här

Om jag hade fått bestämma hade den sista kissutgåendeturen vid tio elva försvunnit helt. Efter åtta borde inte vi trötta små hundar störas alls. Varje kväll samma sak, man har just kurat ihop sig under Mattes täcke och mår som bäst och framförallt sover som bäst.
Då lyfter Matte på täcket och säger : Majken vakna sista rundan ut nu. Jag försöker göra mig osynlig men min Matte ser allt. Bara att gaska upp sig och försöka vingla ut på gården.
Som tur är så är vi helt överens om att detta är endast kissa och inget annat. Så det går undan jag doppar ändan och Matte är nöjd, jag oxå för att sängen hägrar mer än nånsin.
Annars har denna dagen varit ganska trevlig, förutom i morse då vi gick till rastgården, väl inkomna och dags att bli frånkopplad, då kommer en jättebest springande mot lilla mig. Ja vad gör man fysiskt har jag inte mycket att sätta emot, jag är ju så jäkla liten. Bara att visa tänderna morra skälla, ja alla medel är till hjälp. Som tur var så hjälpte det han gick sin väg.
I såna lägen är Matte sällan solidarisk och förstår vad jag måste göra för att rädda livhanken. Hon säger istället till mig att tagga ner och inte vara så tuff. :( Hela tiden vi var på rastgården satt jag och hade koll på besten som fjantade runt. Helt plötsligt då jag släppte  fokus för en liten stund kom han springande emot mig igen. Återigen visa tänderna och gå till försvar. Då la Matte ner mig på marken och bad mig sköta mig snyggt.
Ibland känns det som om Matte och jag Majken inte förstår varrann.





mor Eivor

Hon har många tankar den lilla.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo