Det var inte bättre förr

Senaste dagarna har det hänt mycket, stora rummet och hallen börjar ta form, och jag har skaffat iphone :)
I fredags kom min goa granne Marie-Louise med energi och mer tålamod än jag, inte svårt om du frågar mig.
Vi fikade och planerade en stund sen gav vi oss på taveluppsättning. Höll upp tavlor på olika ställen gick bakåt och gned våra hakor och såg viktiga ut. Hummade och pekade lite till sist var vi nöjda som få och avslutade kvällen med varsitt glas vin.
Ja nu hade jag ju hämtat min iphone unde torsdagen och Lee kom med sin. Vi satt och såg dumma ut fattade inte ens hur vi skulle få in simkorten. Det blev till att googla och ta fram ett gem och till sist fick vi till det.
Sen kom nästa problem hur fasiken få man telefonen att fungera, manualen var konstig man skulle kunna tro att sånt kan man bara.
För att minska antalet grå hårstrån ringde jag support. Jaaha man skulle ladda ner ett program vid namn "itune" till datorn och sen var det bara att synkronisera :)
Tanken är att den nya älsklingen ska användas till alla telefonsamtal och sms, hoppas jag i framtiden vågar ta med den ut, just nu får den stanna hemma, är rädd att det händer den något.
Nu har jag ju inte råd att vara feg den ska ju användas för att hålla kostnaderna nere när det gäller telefontrafiken i mitt liv.
Får nog virka eller sticka eller sy ngt att ha den i.
På söndagen fotade jag delar av mitt hem la ut på fejjan och kunde titta med mor och få råd om hur jag ska gå vidare. En sak är säker det var inte bättre förr. Då skulle jag fotat lämnat in filmen på framkallning. Hämtat surat över priset på fotona. Lagt i ett kuvert, skickat till mor och sen skulle vi rådat och rönat. 





Eva

Har funderat på en Ifåne ett tag, men blir mer och mer tveksam. Man skall ju inte bara ha telefonvett, man skall vara datorkunnig också.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo