Psst Majken här

Nu har jag hämtat mig så pass att jag kan blogga lite. I fredags fick Matte ett ryck om hundvård :( klippa naglar var första åtgärden huuu jag hatar detta. Sen blev det pälsvård jag hatar detta med, varför inte bara låta naturen ha sin gång, jag anser att det sköter sig själv.
Idag var vi hemma hos Nisse, katten som bor i samma hus som Erik. Ett riktigt guldläge vi var på gården och Nisse sprang på altantaket. Jag sprang såklart in bland ris och bräder och spindelnät, bara det ett äventyr jag var skräckslagen darrade som ett asplöv men vill man bli vän så vill man.
Nu blev det ju så skam till sägendes att jag vågade mig inte ut ur trasslet stod och balanserade på en smal list och darrade. Matte kom såklart till hjälp och hämtade ut mig.
Då blev det bråk Erik och Matte tyckte inte att det var en bra ide alls. Helvete vilken utskällning jag fick, något som skulle kunna kallas för tjuvnyp också i nacken :(
För mig Majken är det ofattbart att inte denna katt vill språkas vid med mig. Inget stöd får jag heller från Matte konstigt nog, ingen förstår hur viktigt detta är för mig.
Dom dumma Puss och Kram bryr sig inte det visar ju hur lite social förmåga dom har. Jag säger som jag sagt innan att den dag jag tröttnar och Nisse kommer krypande och vill vara min vän får han skylla sig själv.





Emma

Men Majken, det är väl inte så farligt med lite pälsansning & klippning av klor. Tänk, de finns dom som är med om mycket värre saker. Du får tänka på något roligt när Matte gör detta såkallade hemska mot dig. Du klarar det!



;)E

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo