Psst Majken här

Herre min skapare så trött jag är, har varit på hundrastgården  uppemot fyra timmar idag samt hållit ögonen på Puss och Kram.
I morse var här märkvärdigt, vi skulle ut i ottan och träffa Min Mamma Och Min Syster. För det första vad är mamma och syster??? för det andra borde matte ha lärt sig att jag Majken vill sova på mornarna. Eventuellt gå ut en snabbis och tömma blåsan sen sova till framemot tio eller elva.
Sen bar det av i flygande fläng till hundrastgården med Puss och Kram i släptåg, ja jag borde säga stackars Kram nu har hon fått på sig något som kallas tröja, ja suck.
Det gäller bara att hålla tassarna att inte Matte styr ut mig på det viset någon gång. Oss emellan skulle det inte förvåna mig.
På rastgården var då Swea och Doris som då skulle vara Mamma och Syster. vad jag kan påminna mig har jag nog träffat dom någon gång men att dom skulle vara märkvärdigare än dom andra kompisarna jag träffar varje dag är för mig en gåta.
Min Matte är underbar men ibland blandar hon ihop mig med människobarn :O ja ja jag förlåter hennes dumhet för att jag älskar henne av hela mitt hjärta.





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo