Girlpower

Idag var det fart på galoscherna, jisses så jäktad jag blev. God vän Anneli kom hit vid nio, jag var i stort sett klar.
Hade ju planerat kloklippning på stackars Majken men varken Anneli eller Majken verkade tagga på det så jag lät det vara därvid.
Vi åkte till huset som ska säljas och visas av mäklaren i morgon. Jag kände mig som en stygg flicka som inte tagit saken på allvar riktigt. Men Anneli tog fart möblerade om och grejade, hon och Sara flyttade möbler så jag blev rent svettig.
Det ska vara luftigt sa Anneli jag höll med och tackade Gud att hon var på plats, jag hade flyttat runt lite saker svurit över alla grejer och tänkt att det ordnar sig.
Sara och jag fattade galoppen och fick mycket gjort. Anneli vår räddande ängel var tvungen att ängla på annan plats vid tolv och Emma C tog vid. Även övervåningen blev snygg mot alla odds.
Vid halv två var vi nöjda och satt i köket och jag berättade en adekdot om då jag frös ner en avlivad kisse, och skrämde livet ur Jimmy och en tjej han hade med sig mitt i natten. Mitt i en mening fick jag panik, Lee:s kuvert med hyreskontrakt var ur min kontroll.
Hjärtat klappade och håret permanentade sig själv tills jag letat igenom alla skåp, lådor och sopsäckar tills jag hittade det viktiga kuvertet. Tack Peter G för att du inte iddes köra iväg sopsäckarna.
Erik tog hand om trädgården så nu kan inget gå fel. 





Eva

Håller tummarna idag. (har tjuvkikat på Hemnet).

Anneli..

Men vi är ett bra team.. det har vi alltid varit.. <3

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo