Så blev min dag

Har inte skrivit på några dagar men nu......satt på förmiddagen idag med en massa papper på köksbordet och än en gång försökte få ordning på vad jag kollat igenom, vad jag betalt och inte betalt rena grekiskan om du frågar mig.
Revisorn vill ju ha ordning på allt för att kunna bokföra. Som väl var befann jag mig i tvättstugan då hon ringde igår så jag fick några dagars respit, puh.
Mitt på dagen var det tid att ta sig till jobbet, sånt var lätt förr, bara att ta på sig hyggliga kläder lite smink på ögat och en snygg frisyr. Men nu med Majken, Puss och Kram betydligt krångligare. (för den ovetande är det hundar)
Majken är ju vuxen och klarar sig bra, även Puss men men lilla Kram halkar efter alltid så liten som hon är.
Nåväl jag kopplade Majken och Puss kom på att jag måste besöka toa återigen så dom fick vänta vid dörren en stund. Kram hittade jag på en kudde i sovrummet. Den lilla skiten blev ursinnig då jag väckte henne. Halleda kräket väger bara 800 gram men tuff som en bandyboll.
Jaha nu gäller det att hålla koll på dom större flickorna med vänster hand, balansera en sur nyväckt Kram i högra handen, låsa dörren och kliva ut i porten, men dessvärre hade ngn grävt sönder gatan så jag insåg att jag kommer inte åt bilen från detta  hållet. Bara att försöka gå in igen och gå ut på baksidan och försöka knapppa in portkoden med en ilsken Kram i handen och flickornas koppel i vänstra handen.
Och då hände det jag helst hade velat slippa: en bil stannade och frågade om vägen till stationen PÅ ENGELSKA DESSUTOM. jag låtsades inte höra hade inte tid ens att vara Japan och beskriva vägen även om jag inte vet för att vara artig. Då kliver han ur bilen och erbjuder sin hjälp, ja det var artigt .... jag var inte på särskilt socialt humör så han fick en utskällning på ren norrländska. Tack och lov fattade han inget av vad jag sa men mitt kroppsspråk kunde inte missuppfattas så han gav sig av  i alla fall. Sen konststycket att hitta en parkering och lotsa tjejerna in till Erik.
Där träffade jag på han som lagar fasaden på huset, försökte prata med han men icke han förstod :( han bröt kraftigt på sitt språk och jag på mitt så jag gav upp och fick in tjejerna utan synliga skador i huset till Erik.
Vid stationen inte en enda parkeringsplats, jag körde runt i en kvart minst innan det bara hände en ruta ledig:)







Eva

Plötsligt så händer det! Men Stina, varför skälla ut en hygglig karl som bara vill vara artig. Tur att han inte förstod dig.

Rosita

kollade du blodtrycket sen?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo