Psst Majken här

Psst Majken här
Jaha då har man varit på sitt första bröllop, inte för att jag riktigt vet vad det var. men som jag fattade det så har det med parning att göra.
Vi åkte då iväg med bilen vid fyratiden Emma Matte och jag. Finklädda var vi alla tre. Jag själv med rött sidenband om halsen känns så skämmigt då det kommer på men jag höll god min.  Som vanligt var yra Matte osäker på var vi skulle så det blev en lååång promenad inte mig emot hi hi hi. Sen blev det lite tråkigare men samtidigt spännande vi var nere vid havet en massa folk stod och pratade och sen sjöng dom och sånt.
Själv var jag fullt upptagen med att ha koll på alla jaktbyten som flög förbi och ingen chans att ta en till middag.
Det verkade bara vara jag som det vattnades i munnen på. Ja människor eller vad dom kallar sig är lite konstiga ibland. förstår sig inte på vad som är viktigt i livet.
Jag tappade tålamodet ganska snabbt och stod och pep provade att sitta fint men ingen reagerade så det fick vara så.  Sen en biltur igen hem till en som hette Marie. vad jag förstod så är hon mamma till Emma som gifte sig.
Där började kvällen verka lovande. En massa mat sattes fram som vanligt så jag inte nådde men det ordnade sig ganska snabbt. Vid bordet satt en sån där liten människa som tappar hela tiden på golvet och bjuder gärna. Så där placerade jag mig och det var vinstgivande. Blev både mat och gofika.
Alla verkade glada och kramades och det prasslades med papper och vissa torkade tårarna stup i kvarten. Fråga inte mig varför det serverades ju gofika och sist på en riktigt stor tårtbit till lilla mig.
För en halvtimme sen bar det av hem som tur var för att min smått virriga matte hade glömt återigen att jag Majken kissar inte på toa jag måste ju ut. Som väl är så har man vant sig att hålla sig lite extra då det är något viktigt på gång men gud vad skönt det var då vi kom ut vet inte hur länge jag kissade.





mor Eivor

Hon har en väldig ordsvada den där Majken, hon är rolig i sina funderingar.

Ingela

"Det har med parning att göra..." Hahaha!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo