Bära tomatplantor i stora krukor....

Ha ha ha ha jag känner mig riktigt trög och blond idag. En väninna som är på utlandsresa bad mig titta til hennes lägenhet medans hon är borta.
 
Idag tänkte jag att det passade bra och var tid att vattna blommorna, sagt och gjort tog jag mina hundar med mig och stegade iväg. Iklädd kjol och en mindre snygg t-shirt samt en luvjacka som jag lyckades krångla på mig med livet som insats pga min onda axel. Allt detta jox så jag skulle ha nånstans att ha både hennes nycklar och mina.
 
Tyvärr var det ju varmt som i en bakugn men det tänkte inte jag på. Väl där hittade jag en massa blommor och tomatplantor på balkongen, Tomatplantorna såg jätteledsna ut och jag kom fram till att jag måste nog gå dit varje dag om dom ska överleva veckan.
 
Nåväl då vattningen var klar påbörjade vi promenaden hem, Min längtan till våra vänner på hundrastgården gjorde att jag tog jag kroken förbi och det blev såklart kaos. Där var ju flera hannar som Majken ville bli påsatt av och en del honor som hon ville döda. 
 
Så hon drog och drog, därmed blev ju Conny oxå ivrig och skuttade mer än nånsin. Som tur var kom Ronny Backman och frågade om han skulle hjälpa mig. Tack och lov för att min värk blev ju inte bättre av detta.
 
Väl hemma tog jag en dusch som verkligen behövdes. Sen sms till tomatodlaren att allt är ok men att jag måste nog gå dit ofta för tomatplantornas skull. Då kom svar och jag håll på att tappa hakan.
 
Där stod att om dom är många kan du ju ta med dom hem. Jag tänkte att detta är en människa jag inte vill ha som vän mer, skulle jag med min värkbrutna kropp släpa hem hennes jäkla tomatodlingar med krukor och allt.
 
Mitt svar blev att det går inte pga jag lider just nu av värk mest i min axel.
 
Hennes svar blev jag menar ju tomaterna dumsnut <3
 
 
 
 





Ronnie

Där va man visst med på ett hörn :) felstavat å allt :D hehehehe

Svar: flåt huvudsaken du följer min blogg 50 unika besökare i dag :)
vardagsstina.blogg.se

LindaMarie Holm

Hej Stina :) Ville bara lämna lite spår efter mig..

Katta

Hahahaha tjöt av garv där jag satt på min verranda på Kreta o isåg att du trodde att du skulle bära plantorna - dumsnut räcker inte Stina o jag hoppas att du vill vara min vän :)Yamas på dej - drick upp nu!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo