Jag har varit där och vet hur det ser ut så nu behöver jag inte åka dit fler gånger

Sitter och flämtar i hettan, plötsligt slog det mig vilken himmelsk tur jag har som är hemma och svettas.
 
Det kunde ju ha varit mycket värre, hemska tanke jag kunde ha varit utrikes och suttit på ngn balkong på ngt turisthotell istället. Hu jag ryser.
 
Morgonen med hotellfrukost som man inte kan motstå, alldeles för mycket mat i magen och illamånende för det.
Det blir inte bättre av att jag kanske lyckas gå förbi ngn spegel med helfigur och inte kunna motstå att titta på mig själv i baddräkt. Därmed är den morgonen förstörd.
 
Sen ut till stranden med väskor, sololja, extra baddräkt (läs tält) och handdukar ett påklistrat leende på det.
 
Jaha då blir det stranden idag igen likt igår och kommande dagar tills man äntligen får lov att ta flyget hem igen.
 
Sand överallt, torra fötter och svidande hud.
 
Väl tillbaka till hotellet är det siestadags alltså försöka sova i svettiga lakan och sand under fötterna.
 
Mot kvällen återuppstår den evig FRÅGAN var ska vi äta?
 
Samma varje kväll, trava gata upp och gata ner och ingen vill lika alla har olika åsikter. Till sist tar man vad som för att hungern håller på att göra en galen.
 
Sebare på kvällen är det bara att stappla hemåt helt slut efter dagens vedermödor. Sova några timmar och sen samma sak igen i morgon.
 
Och detta betalar man en halv förmögenhet för :(
 
 
 





Anneli Svanström

hahahahhaha nu förstår jag varför du inte vill åka utomlands. Du har dåliga erfarenheter jue. För det första ska man inte åka så många utan man själv bestämmer var man ska äta alt har måltid på hotellet. Ligga vid stranden gör man bara sällsynta tlllfällen, istället tar man och ser sig omkring går och tittar på vackra miljöer... eller kyrkogårdar :) varför inte en båttur på turkosblå vatten till små underbara vikar där det grillas färsk fisk och kyckling som serveras med en fräsch sallad. Hotellet måste givetvis ha aircondition. Gärna en kyl där man har väl valda kalla drycker. Frukostbuffen är ett måste så det där med att inte kunna motstå den goda maten håller jag med om.. givetvis så täcker man kroppen med en luftig tunika eller sarong så man slipper se resultaten.. :)))))samtidigt som man kollar in den bredaste kvinnan i restaurangen och sträcker på sig.. jag är iaf smalar än hon :) De varmaste timmarna mitt på dagen spenderar man givetvis på hotellet i det airconditionsvala rummet.. en välbehövlig vila för att sedan flandera ut på stan på eftermiddagen /kvällen när folk börjar vakna till liv..Nä du Stina du får åka på semester med mig och Tim istället så lovar jag dig att du hemskt gärna betalar en halv förmögenhet ..

Eva

Gud så skönt att man slipper. Eller avstår är kanske ett bättre ord. För man måste ju inte, även om man får många höjda ögonbryn när man inte är "jätteavis" på alla som åker iväg.

Anonym

Denna gången har äpplet fallit långt från päronträdet.

Kitty

Negativa nisse har varit i farten ser jag?? Vem säger att du MÅSTE gör allt detta? Du väljer själv hur dina dagar ska se ut, gör som jag, istället för siesta så guppar man omkring på en madrass i poolen under dom varmaste timmarna.. nejdu, tror du får åka iväg iaf en gång till och denna gången göra det till DIN semester och ingen annans!! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo