Det ska vara 2 tsk socker i makaronstuvningen inte ett uns

Jag har vissa minnen sen min barndom när det gäller mat. Det ena är farmors dillkött den var gudagod, serverades i emaljerade grytor med inlagd gurka därtill.
Det andra minnet kom i sen tonårstid hos min svägerska som bodde i samma trappa. Det var makaronstuvning med korv eller köttbullar, tillbehör var ointressant.
Eftersom mat har varit en finne i rumpan under lång tid.( jag har lidit av ätstörningar i en massa år) och bara tanken att sockra makaronerna har gett mig kvävlingar. Har jag inte ens frågat Rosita hur mycket socker hon la i.
Nu vet jag två teskedar ska det vara till cirka tre portioner.





mor Eivor

Under hela din uppväxt åt du socker i stuvningen,(enligt Toras resept socker och muskotnöt), men det höll jag för mig själv.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo