Uppdatering nödvändig

Efter lyckad husförsäljning och lägenhetsrenovering (även den lyckad) har jag lixom inte lyckats få fram något vettigt. Har nog gått på tomgång ett tag. Nåväl julen har varit fin och kärleksfull utan julklappar, precis som jag vill ha det.
Barn barn Alexander valde att fira jul med sin farmor vilket gladde mig mycket. Vi åt middag med Erik och Emma sen åkte dom till Emmas hem och Alle och jag låg på varsin soffa och tittade på tv tills vi somnade.
Nu till stora nyheter och händelser, Erik har flyttat hemifrån på riktigt. Har hittat harmoni i sitt hem med hans älskade hund Harvi.
Denna känsla är dubbelbottnad, som vi filat på navelsträngen båda två och helt plötsligt så släpper det bara. Det hände under nyårshelgen.
Ingen förvarning det blev bara så bra.
Kan jämföras med då låset på cykeln blev nött på sådant vis att nyckeln vägrade kila in. Jag höll på med en kniptång jag lånat på cykelaffären i flera dagar som borde ha funkat men det blev bara lite bit för bit.
Då tålamodet tröt tog jag till stora saxen i köket istället så var saken klar. Det är ju ingen sax att prata om mer men det funkade :)
Läget nu är en slö sax som behöver slipas, och en mamma som behöver uppdateras till nya läget :)





Eva

Skönt att du är tillbaka igen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo