Under väntan på "katastrofen"

Eftersom jag själv anser att jag ständigt lever i väntan på DEN STORA KATASTROFEN så har jag oftast hjärtat i halsgropen. Vilken sorts  katastrof vet ingen inte ens jag själv.
Men det verkar konstigt nog som om det händer en massa trevliga saker i väntans tider. Som idag t ex då jag stod och väntade på bussen. Redan där var jag förvirrad inget stämde med busstider och sånt. Bredvid mig stod en kvinna som hade ta migfan koll på det mesta när det gäller den lokala kollektivtrafiken. Jag blev riktigt impad för att själv har jag sett det som om att om man ska kunna förstå hur det fungerar med busstider och tågtider ska man vara minst sagt analytiker hos FBI.
Hur som helst så kom vi på bussen och på stationen kände jag att jag ville prata mer så jag sa förstrött ngt om att det blir fint med sommarkortet så man kan åka hur man vill med samma kostnad.
Vi åkte vidare med tåget och fortsatte att prata och jag frågade var hon bor, och det var på viktoriagatan och jag såg snabbt för mig själv i vilket hus det kunde vara vilket visade sig vara helt fel vi kan nämligen vinka till varann från köksfönstren.
Krypavstånd villl säga, så himla kul en granne till att lära känna.





Anonym

detta gillar jag, så kul att lära känna dej oxå

Anonym

Det mesta man oroar sig händer inte och det som händer, händer ändå varesig man oroar sig eller inte.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo