Äntligen förnya körkortet

Yeeeeees äntligen vågar jag förnya mitt körkort, det går ut nu i mitten på juni. Brev om detta har leget på min köksbänk sen i mars.
Men skam till sägandes har jag inte  vågat på grund av att foto måste tas och jag måste titta på det och sända till Transportstyrelsen.
Det låter fånigt men jag har t om tänkt att jag behöver väl för fasiken inget körkort särskilt om man vet hur mycket bensinen kostar.
Men nu har följande hänt, min otroligt goda vän Linda Eliasson har skrivit ett brev till hemmets veckotidning om att jag skulle bli veckans pärla.
Jag blev riktigt glad då Göran från tidningen ringde och berättade detta. Men då kom en bedjan om foto, suck.
Jag var inne på att sända ett på Majken istället men det hade nog inte blivit riktigt bra. Så jag valde ut ett med Mattias och mig. Mattias i förgrunden.
Men icke Göran ringde igen och sa att fotot var för litet. Nu var goda råd dyra så det fick bli ett samtal till Camilla Frohm om en fotning.
Idag gjorde vi det jag hade andan och ångesten i halsen men genomgick ändå denna fasa.
Sen kom ett mail och till min stora glädje såg det inte alltför illa ut så jag tog mod till mig och t om la ut det på facebook inte en enda tår ens har jag fällt idag och är överlycklig över att jag nu ska förnya körkortet och därmed få börbli chaufför till min bil. 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo