lugn över hemmet

Nu har lugnet lägrat sig över det Olssonska hemmet återigen. Det har varit en riktigt bra dag, frukost med vänner Anneli och Tim. Ett par gånger i hundrastgården och den mycket viktiga söndagsmiddagen. Allt avklarat och inga större olyckor bara lycka istället över att ha underbara vänner och en underbar familj.
Hur nu vår familj riktigt ser ut och vilka som ingår vet jag inte riktigt men jag tror att jag har klart för mig vilka och varför. Saknar visserligen ett par stycken på söndagarna men vi har trevligt ändå.
Första hela dagen med (Ola) Conny har blivit riktigt bra, mig veterligen har han bara kissat två gånger inomhus sen igår och det är bra.
Jag fick låna en bur av M-L min granne och goda vän som fungerar till min förvåning alldeles utmärkt. Conny kilar in där då han vill ha lugn och ro och nu på kvällen då det är dags att sova.
Majken är ju klockren på kvällarna hon stirrar på sängen tills jag bäddat upp och lyft upp henne och lagt täcket över. Lite bortskämd är hon nog, hon kan ju faktiskt hoppa upp själv men det har nog blivit en vana och hon behöver kanske lite ompyssling innan natten.
När det gäller mig får jag väl som vanligt pyssla om mig själv så gott det går, i vilket fall är själv bästa dräng så jag sover gott om nätterna efter att ha nattat mig och önskat mig godnatt och det önskar jag dig oxå som läser detta suss gott 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo