Det blir nog en talbok istället

Tänkte vara seriös för en gångs skull. Så jag satte på min TV på fyran för att se vad folk har för sig nuförtiden. 
 
TV 4 nyheterna innehöll mest: Politikerna har först nu kommit på att många barn förvisas från sportaktiviteter för att många föräldrar inte har råd att betala avgifterna. 
 
Nästa stora nyhet handlade om att nu kastas TINTIN ut från kulturhuset i Stockholm för att skrifterna anses vara rasistiska, människor från Afrika behandlas nedlåtande.
 
Denna serie skrevs under 30-talet då man hade en helt annan syn på andra människoraser. Jag minns denna eller liknande som man såg i nästan var mans hem. 
 
Dessa nyheter frestar mig att starta min spännande talbok igen.





Mats Jönsson

Behrang Miri är en av de många obildade typer som efter att ha deltagit i en kurs eller läst en broschyr lärt sig säga post-kolonial, strukturell diskriminering och kulturrasism. Dessa nyförvärvade kunskaper är man sedan ivrig att omsätta i handling och kommer då nästan ofelbart att hamna på samma sida som de som ägnar sig åt riktigt förtryck och riktig rasism. Jag tror inte att han har några onda avsikter men tyvärr är han en naiv idiot som av populistiska makthavare fått inflytande över en lyckligtvis begränsad men ändå symboliskt viktig del av svensk utbildning.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo