Min granne Elsy

Jag har en granne som heter Elsy hon är nog i ålder mellan 85 och 90. Vi bor på samma våningsplan bara fyra fem meter mellan våra dörrar.  En pigg tant som försöker så gott hon kan. Jag brukar hjälpa henne att bära kassar i trappan och med lite andra småsaker. Hon hjälper mig ganska ofta med att förvara min nyckel hos sig. Ibland behövs det om jag är någonannanstans och någon behöver gå ut med hundarna.
 
Ibland retar hon gallfeber på mig då hon har för ovana att slänga ut mat genom fönstret till allehanda djur som kan tänkas vara hungriga.
 
Vi behöver varann så jag har valt att inte säga något. Ha Ha Ha jag satte nästan kaffet i fel strupe för några år sen. Min söta  Elsy darrade nerför trapporna med en liten gullig asiett som hon lagt stekta fiskpinnar på och dekorerat med en persiljekvist.
 
Nu till saken, i morse ringde Elsy på min dörr och darrade mer än nånsin och berättade att hennes frys var sönder. Jag följde henne in och mycket riktigt åbäket var inte iskallt utan snarare pissvarmt.
 
Vi packade ihop hennes åtminstone tidigare helt frysta varor och la allt i två citygrosskassar. Varorna knölades ner min frys istället. Sen gällde det att nå HSB:s jourfelanmälan, jag är djupt tacksam jag behövde inte ringa mer än femton gånger innan jag fick tag i en person som förstod att detta va r viktigt för Elsy. En servicekille kom t om samma dag jag är stum av beundran.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo